Verticaal elektrisch toestel Thermor CONCEPT 30 liter met referentie 231089 van het merk THERMOR
Verticaal elektrisch toestel Thermor CONCEPT 30 liter met referentie 231089 van het merk THERMOR
Verticaal elektrisch toestel Thermor CONCEPT 30 liter met referentie 231089 van het merk THERMOR
Verticaal elektrisch toestel Thermor CONCEPT 30 liter met referentie 231089 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticaal elektrisch toestel Thermor CONCEPT 30 liter

REF
231089
(0)
+113
136.50 €
136,50 €
338,80 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 30 liter is een compacte en efficiënte optie voor kleine warmwaterbehoeften. Met een vermogen van 1200 W en energieklasse C biedt het een snelle verwarming in kleine ruimtes.
  • Capaciteit van 30 liter.
  • Energieklasse C.
  • Verwarmtijd van 90 minuten.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticaal elektrisch toestel Thermor CONCEPT 30 liter

De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 30 liter, referentie 231089, is een compacte en efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in kleine huishoudens of voor specifieke toepassingen. Het compacte verticale ontwerp maakt het een uitstekende keuze voor installaties in beperkte ruimtes, zoals keukens of badkamers, waar de ruimte beperkt is maar een snelle en betrouwbare warmwatervoorziening vereist is.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Concept van 30 liter heeft een energieklasse C en voldoet aan de ERP-normen voor energie-efficiëntie. Dit model is ontworpen om het elektriciteitsverbruik te optimaliseren, waarbij het water op 65°C wordt gehouden met een verbruik van slechts 0,68 kWh in 24 uur. Deze energie-efficiëntie maakt het een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een economische en milieuvriendelijke oplossing om in hun basisbehoeften voor warm water te voorzien.

Vermogen en prestaties:

Met een vermogen van 1200 W is deze elektrische boiler in staat om zijn capaciteit van 30 liter in slechts 90 minuten te verwarmen, wat zorgt voor een snelle toegang tot warm water voor specifieke toepassingen of in kleine huishoudens. Het S-laadprofiel maakt het geschikt om in de basisbehoeften voor warm water te voorzien, zoals in keukens, wastafels of voor een snelle douche.

De compacte afmetingen van de boiler maken het een ideale keuze voor installaties in beperkte ruimtes of als ondersteuning voor een groter warmwatersysteem.

Compact ontwerp en eenvoudige installatie:

De Thermor Concept van 30 liter is ontworpen om verticaal te worden geïnstalleerd, wat het perfect maakt voor plaatsen waar de vloeroppervlakte beperkt is. De compacte afmetingen, met een hoogte van 443 mm, breedte van 433 mm en diepte van 261 mm, maken het een apparaat dat gemakkelijk te installeren is in verschillende ruimtes zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Het lichte gewicht van 11,6 kg vergemakkelijkt het hanteren en de installatie, terwijl de wateraansluitingen van 1/2" zorgen voor een eenvoudige integratie met de meeste huishoudelijke loodgietersinstallaties. Bovendien is het compatibel met het Optifix-systeem, wat de installatie nog eenvoudiger maakt en zorgt voor een snelle uitlijning en montage.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 30 liter, ideaal voor kleine huishoudens of specifieke toepassingen.
  • Vermogen: 1200 W voor snelle en efficiënte verwarming.
  • Onderhoudsverbruik: 0,68 kWh/24 h om het water op 65°C te houden.
  • Verwarmtijd: 90 minuten om de gewenste temperatuur te bereiken.
  • Gewicht: Licht, met 11,6 kg, wat de installatie vergemakkelijkt.
  • Compacte afmetingen:
    • Hoogte van 443 mm.
    • Breedte van 433 mm.
    • Diepte van 261 mm.
  • Aansluitingen: Aansluitingen van 1/2", compatibel met de meeste loodgietersinstallaties.
  • Optifix-compatibiliteit: Vergemakkelijkt snelle en eenvoudige installatie.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Thermor Concept van 30 liter is ideaal voor kleine huishoudens, appartementen of als ondersteuning voor warmwatersystemen op specifieke punten, zoals keukens of badkamers. Zijn compacte capaciteit van 30 liter en snelle verwarmtijd maken het perfect voor het leveren van warm water op momenten van lagere vraag. Bovendien maakt het compacte ontwerp het mogelijk om het gemakkelijk in beperkte ruimtes te installeren, waardoor het gebruik van ruimte in huis wordt geoptimaliseerd.

Dankzij de compatibiliteit met het Optifix-systeem is de installatie snel en eenvoudig, wat het een praktische keuze maakt voor zowel professionals als particuliere gebruikers.

Samenvatting:

De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 30 liter is een efficiënte en compacte optie om in de basisbehoeften voor warm water in kleine huishoudens of beperkte ruimtes te voorzien. Met een vermogen van 1200 W en een verwarmtijd van 90 minuten biedt het een snelle en betrouwbare warmwatervoorziening voor specifieke toepassingen.

De energieklasse C zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik, terwijl het compacte ontwerp het een ideale keuze maakt voor keukens, badkamers of installaties waar de ruimte beperkt is. Met een licht gewicht van 11,6 kg en compatibiliteit met het Optifix-systeem is deze boiler gemakkelijk te installeren en te hanteren, wat een economische en efficiënte oplossing biedt voor de warmwaterbehoeften in huis.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
231089
SKU
ATLBF24B3AE
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
30 l
Assemblage
Verticaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi