Thermor CONCEPT Compact 15 liter elektrische boiler met referentie 221135 van het merk THERMOR
Thermor CONCEPT Compact 15 liter elektrische boiler met referentie 221135 van het merk THERMOR
THERMOR

Thermor CONCEPT Compact 15 liter elektrische boiler

REF
221135
(0)
+147
177.00 €
177,00 €
338,80 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elektrische boiler Thermor Concept Compact van 15 liter is ideaal voor kleine ruimtes en biedt efficiënt warm water. Met energieklasse A en een vermogen van 1500 W is het perfect voor kleine behoeften.
  • Capaciteit van 15 liter.
  • Energieklasse A.
  • Compact en licht met 8 kg.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Thermor CONCEPT Compact 15 liter elektrische boiler

De Thermor Concept Compact elektrische boiler van 15 liter, referentie 221135, is de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een compact en efficiënt apparaat voor de productie van warm tapwater (ACS) in kleine ruimtes. Ontworpen om maximale prestaties te bieden in een compact formaat, is deze boiler ideaal voor installaties in kleine woningen, studio's, kantoren of elke ruimte waar een snelle en efficiënte warmwatervoorziening vereist is.

Capaciteit en prestaties:

Met een capaciteit van 15 liter is de Thermor Concept Compact ontworpen om te voldoen aan de basisbehoeften van warm water in kleine ruimtes of voor incidenteel gebruik, zoals de gootsteen in de keuken of de badkamer in secundaire installaties. Dit model biedt een vermogen van 1500 W, wat een snelle en efficiënte verwarming van het water mogelijk maakt, zodat er altijd voldoende is voor de dagelijkse behoeften.

Het energieprofiel van deze boiler is XXS, wat aangeeft dat het is gericht op toepassingen met een lage vraag naar warm water. Ondanks zijn compacte formaat is de prestaties geoptimaliseerd om een laag energieverbruik te garanderen, waardoor het een zeer efficiënte optie is voor wie op zijn elektriciteitsrekening wil besparen.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Concept Compact heeft een energieklasse A, wat garandeert dat het energieverbruik is geoptimaliseerd om de beste prestaties te bieden met de minste impact op het milieu en de operationele kosten. Deze classificatie bevindt zich aan de bovenkant van de efficiëntieschaal, waardoor het perfect is voor degenen die waarde hechten aan energiebesparing en op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor hun warmwaterbehoeften.

Compact en licht ontwerp:

Een van de belangrijkste voordelen van de Thermor Concept Compact is zijn ultracompacte ontwerp. Met afmetingen van 387 mm hoog, 360 mm breed en 321 mm diep, is deze boiler ideaal voor installaties in ruimtes waar de grootte een beperkende factor is. Het lichte gewicht van 8 kg vergemakkelijkt de installatie aan muren zonder dat extra steunen nodig zijn, en het ontwerp maakt het mogelijk om het discreet in elke ruimte te integreren.

De ankerdistance van 62 mm zorgt voor een gemakkelijke installatie op standaard muren, en de aansluitingen zijn perfect ontworpen om een snelle integratie met de bestaande leidingen te garanderen.

Belangrijke technische details:

  • Spanning en vermogen: De Thermor Concept Compact werkt op een spanning van 230 V en heeft een vermogen van 1500 W, waardoor het compatibel is met de standaard elektrische installaties in de meeste huishoudens.
  • Afmetingen: Met een hoogte van 387 mm, een breedte van 360 mm en een diepte van 321 mm, is deze boiler ontworpen om de minimale ruimte in te nemen zonder in te boeten op prestaties.
  • Peso: Het gewicht van 8 kg maakt het een licht en gemakkelijk te installeren apparaat, zonder dat complexe steunen nodig zijn.
  • Energieklasse A: Voldoet aan de ERP-normen, deze boiler garandeert een efficiënt energiegebruik, waardoor de besparingen worden gemaximaliseerd.

Toepassing en veelzijdigheid:

De Thermor Concept Compact van 15 liter is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, zoals kleine appartementen, studio's, kantoren of tweede woningen, waar de warmwatervoorziening geen grote volumes vereist. Bovendien is het ideaal voor incidentele installaties, zoals gootstenen of wastafels, die snel en efficiënt warm water leveren wanneer dat nodig is.

Het XXS laadprofiel en het geoptimaliseerde vermogen maken het een veelzijdige en praktische optie, zonder in te boeten op prestaties of energie-efficiëntie.

Samenvatting:

De Thermor Concept Compact van 15 liter is een compacte, efficiënte en gemakkelijk te installeren oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een elektrische boiler van klein formaat zonder in te boeten op prestaties. Met een vermogen van 1500 W en een energieklasse A, garandeert dit model een snelle en efficiënte levering van warm water, perfect afgestemd op de behoeften van kleine ruimtes of incidenteel gebruik.

Met zijn compacte en lichte ontwerp is deze elektrische boiler ideaal voor wie de ruimte wil optimaliseren zonder in te boeten op het comfort van warm water binnen handbereik.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
221135
SKU
ATL9A4B2804
Energie-efficiëntieklasse
A
Capaciteit
15 l
Assemblage
Verticaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi