Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 270 liter met referentie 602120 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 270 liter met referentie 602120 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 270 liter met referentie 602120 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 270 liter met referentie 602120 van het merk THERMOR
THERMOR

Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 270 liter

REF
602120
(0)
+1.416
1713.00 €
1.713,00 €
3.908,30 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Thermor Aéromax Split warmtepomp van 270 liter biedt energie-efficiëntie A+ en XL-capaciteit voor de productie van warm water. Ideaal voor vloertoepassingen, werkt het in een breed temperatuurbereik en heeft het Cozytouch-connectiviteit.
  • Capaciteit van 270 liter.
  • Energieklasse A+.
  • SCOP tot 4,18 bij 14°C.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 270 liter

De Thermor Aéromax Split warmtepomp van 270 liter, referentie 602120, is een geavanceerde en efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (DHW) in grote woningen of installaties met een hoge vraag naar warm water. Dit apparaat combineert de nieuwste technologie in warmtepompen met een grote opslagcapaciteit, wat zorgt voor een hoge efficiëntie en aanzienlijke energiebesparing.

Energie-efficiëntie:

Met een energieclassificatie A+ is de Aéromax Split een van de meest efficiënte oplossingen die beschikbaar zijn voor de productie van DHW. Het maakt gebruik van de energie van de buitenlucht om warmte te genereren, wat het energieverbruik aanzienlijk vermindert in vergelijking met traditionele systemen. Het XL laadprofiel maakt het de ideale keuze om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van grote gezinnen of woningen met meerdere personen die tegelijkertijd warm water gebruiken.

De SCOP (Seizoensgebonden Prestatiecoëfficiënt) varieert afhankelijk van de omgevingstemperatuur en biedt een indrukwekkende prestatie, zelfs onder koude omstandigheden. Bij 2°C is de SCOP 2,62, bij 7°C stijgt deze naar 3,37, en bij 14°C bereikt hij een maximumwaarde van 4,18, wat betekent dat hij meer warmte genereert met minder elektriciteitsverbruik, waardoor de energie-efficiëntie verder wordt geoptimaliseerd.

Capaciteiten en prestaties:

Met een capaciteit van 270 liter is de Aéromax Split in staat om voldoende warm water te leveren voor grote huishoudens of kleine commerciële installaties. De opwarmtijd van 10°C tot 55°C is 3 uur en 46 minuten, wat zorgt voor een continue en adequate warmwatervoorziening, zelfs op momenten van hoge vraag.

Deze warmtepomp kan functioneren in een breed temperatuurbereik, van -15°C tot 37°C, wat het geschikt maakt voor alle soorten klimaten. Bovendien maakt het gebruik van het koelmiddel R32, een milieuvriendelijkere optie die de ecologische impact vermindert en voldoet aan de huidige duurzaamheidsnormen.

Geavanceerde technologie en connectiviteit:

De Aéromax Split is uitgerust met Cozytouch-connectiviteit, waarmee gebruikers het apparaat op afstand kunnen bedienen en monitoren via mobiele apparaten. Dit vergemakkelijkt de optimalisatie van het energieverbruik, waardoor de gebruiker de instellingen van het apparaat kan aanpassen aan de behoeften van het huishouden en de buitentemperaturen.

Bovendien beschikt de warmtepomp over een elektrische ondersteuningsysteem van 1800 W dat zorgt voor de warmwatervoorziening, zelfs op de koudste dagen, wanneer de warmtepomp mogelijk extra ondersteuning nodig heeft om de watertemperatuur tussen de 50°C en 55°C te houden.

Installatie en ontwerp:

Het apparaat is ontworpen voor vloerinstallatie en heeft een compact en robuust ontwerp. Met een hoogte van 1586 mm, diameter van 617 mm en diepte van 651 mm, biedt dit model een grote capaciteit zonder te veel ruimte in te nemen, waardoor het ideaal is voor garages, technische ruimtes of servicekamers.

De installatie van de Aéromax Split is flexibel dankzij de mogelijkheid om de leidingen uit te breiden tot een maximale lengte van 20 meter met extra belasting, en ondersteunt een hoogteverschil van maximaal 15 meter. Dit vergemakkelijkt de integratie in verschillende soorten installaties, zelfs in woningen met meerdere verdiepingen of complexe architectonische kenmerken.

Duurzaamheid en bescherming:

Het reservoir van het apparaat is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals de roestvrijstalen behuizing, die zorgt voor een lange levensduur en uitstekende corrosiebestendigheid. Het ACI Hybrid beschermingssysteem voegt een extra beschermingslaag toe tegen kalkaanslag en andere minerale afzettingen, wat helpt om de levensduur van het apparaat te verlengen en de prestaties in de loop van de tijd te behouden.

Belangrijke technische details:

  • Vermogen van de warmtepomp: 1450 W.
  • Elektrische ondersteuningsvermogen: 1800 W.
  • Geluiddruk: 50 dB(A), wat zorgt voor een stille werking.
  • Werkbereik: Van -15°C tot 37°C.
  • Connectiviteit: Cozytouch voor afstandsbediening.
  • Koelmiddel: Gebruik van R32, dat milieuvriendelijker is.
  • Opwarmtijd: 3 u 46 min (van 10°C tot 55°C).
  • Afmetingen en gewicht: 1586 mm hoog, 617 mm diameter, 651 mm diep en een gewicht van 73 kg.

Samenvatting:

De Thermor Aéromax Split van 270 liter is een warmtepomp met hoge capaciteit die efficiëntie, geavanceerde technologie en connectiviteit combineert. De energieclassificatie A+, samen met een SCOP die kan oplopen tot 4,18 bij 14°C, zorgt voor aanzienlijke energiebesparing en optimale prestaties gedurende het hele jaar.

De grote capaciteit en elektrische ondersteuningsysteem garanderen een continue warmwatervoorziening, terwijl het compacte en flexibele ontwerp de installatie in elk type woning of kleine commerciële installatie vergemakkelijkt. Bovendien maakt de Cozytouch-connectiviteit een gemakkelijke en efficiënte controle van het apparaat mogelijk, waardoor de prestaties worden gemaximaliseerd en het energieverbruik wordt verminderd.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
602120
SKU
ATLD929DBAE
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi