Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR met referentie 7803092 van het merk BAXI
Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR met referentie 7803092 van het merk BAXI
BAXI

Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR

REF
7803092
(0)
+2.954
3574.00 €
3.574,00 €
7.101,49 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR monoblock warmtepomp biedt efficiënte prestaties met Inverter-technologie en R32-koelmiddel, ideaal voor de verwarming en koeling van uw huis. Compact, stil en milieuvriendelijk.
  • Warmtecapaciteit van 8,4 kW en COP van 5,15.
  • Hoge energie-efficiëntie met R32-koelmiddel.
  • Compact en stil ontwerp, ideaal voor residentiële woningen.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR

De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR monoblock warmtepomp is een ideale oplossing voor het efficiënt, duurzaam en stil verwarmen van uw huis. Uitgerust met de nieuwste Inverter-technologie en gebruikmakend van het milieuvriendelijke koelmiddel R32, valt dit model op door zijn hoge energie-efficiëntie, wat bijdraagt aan aanzienlijke besparingen op de energierekening en de ecologische impact vermindert. Het compacte ontwerp en de kleinere afmetingen vergemakkelijken de installatie in elk type woning, waardoor het een perfecte keuze is voor wie het hele jaar door comfortabele en effectieve klimaatbeheersing zoekt.

Inverter-technologie en koelmiddel R32 voor maximale efficiëntie
Het Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR model is ontworpen met Inverter-technologie, die continu het vermogen van de warmtepomp aanpast op basis van de actuele energiebehoeften. Dit optimaliseert niet alleen de prestaties, maar vermindert ook het energieverbruik, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op lange termijn. Bovendien garandeert het gebruik van het koelmiddel R32, dat een lagere ecologische impact heeft dan traditionele koelmiddelen, een duurzamere en milieuvriendelijkere werking.

Optimale prestaties in verwarming en koeling
Deze warmtepomp biedt een verwarmingsvermogen van maximaal 8,4 kW bij 35°C met een COP (prestatiecoëfficiënt) van 5,15, wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties in verwarmingsmodus, zelfs bij koude buitentemperaturen. In koelmodus bereikt het apparaat een vermogen van 8,3 kW met een EER (energie-efficiëntie-index) van 5,05 bij 18°C, wat zorgt voor effectieve koeling tijdens de warmste maanden van het jaar.

Stil en compact voor eenvoudige installatie
Het compacte ontwerp en de stille werking van de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR maken het ideaal voor residentiële installaties. Het lage geluidsniveau zorgt voor akoestisch comfort, zowel binnen als buiten, en de kleinere afmetingen vergemakkelijken de installatie in elke beperkte ruimte, zoals kleine patio's of terrassen. Dit maakt het een veelzijdige optie voor alle soorten woningen.

Technische gegevens van het Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR model

  • Verwarmingsvermogen 35°C / 7°C: 8,4 kW
  • COP van verwarming 35°C / 7°C: 5,15
  • Verwarmingsvermogen 45°C / 7°C: 8,1 kW
  • COP van verwarming 45°C / 7°C: 3,85
  • Koelvermogen 18°C / 35°C: 8,3 kW
  • EER van koeling 18°C / 35°C: 5,05
  • Koelvermogen 7°C / 35°C: 7,45 kW
  • EER van koeling 7°C / 35°C: 3,35
  • Voedingsspanning: 230 V
  • Koelmiddel: R32

Volledige klimaatbeheersing het hele jaar door
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR is ontworpen om het hele jaar door een algeheel comfort te bieden. Met een maximale aanvoertemperatuur in verwarmingsmodus van 45°C is het compatibel met vloerverwarmingssystemen of lage temperatuur radiatoren. In de zomer is de minimale aanvoertemperatuur in koelmodus 7°C, wat zorgt voor een frisse en comfortabele omgeving in het hele huis.

Duurzaamheid en energiebesparing
Het gebruik van het koelmiddel R32 zorgt voor een lagere ecologische impact, terwijl de Inverter-technologie het energieverbruik optimaliseert, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Bovendien vermindert de uitstekende prestatie van het apparaat het elektriciteitsverbruik, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk van het huis.

Extra voordelen

  • Compact monoblock ontwerp: Alle componenten zijn geïntegreerd in één enkele buitenunit, wat de installatie vergemakkelijkt en de kosten verlaagt.
  • Stille werking: Ideaal voor gebruik in residentiële woningen, met een laag geluidsniveau binnen en buiten.
  • Hoge energie-efficiëntie: De combinatie van Inverter-technologie en koelmiddel R32 zorgt voor optimale prestaties en een lagere ecologische impact.
  • Veelzijdige installatie: Het compacte en stille ontwerp vergemakkelijkt de integratie in elke woonruimte, of het nu gaat om patio's, terrassen of beperkte buitenruimtes.

De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 8 MR warmtepomp is een efficiënte, duurzame en comfortabele optie voor de algehele klimaatbeheersing van uw huis. Met zijn hoge verwarmings- en koelcapaciteit, Inverter-technologie en koelmiddel R32, garandeert het aanzienlijke energiebesparingen en een lagere ecologische impact, en biedt het comfort het hele jaar door. Bovendien maakt het compacte en stille ontwerp het de ideale oplossing voor woningen die prioriteit geven aan comfort en efficiëntie.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7803092
SKU
CROEF0F93D6
Object
Warmtepomp
Koude kracht
8.30 - 7.45 kW
Vermogen warmte
8,40 - 8,10 kW
Koelverbruik
1,64 - 2,22 kW
Energie-efficiëntieklasse
A++/A+++
Type koelgas
R32
Verwarming verbruik
1.63 - 2.10 kW
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi