Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16MR met referentie 7803095 van het merk BAXI
Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16MR met referentie 7803095 van het merk BAXI
BAXI

Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16MR

REF
7803095
(0)
+4.995
6042.99 €
6.042,99 €
10.352,76 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16 MR monoblock warmtepomp is een efficiënte en duurzame oplossing voor verwarming en koeling. Met Inverter-technologie en R32-koelmiddel biedt het hoge prestaties en een lage milieu-impact.
  • Hoge efficiëntie met Inverter-technologie en R32-koelmiddel.
  • Warmtecapaciteit van 15,9 kW en COP van 4,5.
  • Stil en compact, ideaal voor residentiële installaties.
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16MR

De monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16 MR is een geavanceerd systeem dat is ontworpen om verwarming en koeling te bieden met een uitstekende energie-efficiëntie. Dit model maakt gebruik van de nieuwste Inverter-technologie en het koelmiddel R32, wat niet alleen de prestaties optimaliseert, maar het ook een milieuvriendelijke optie maakt, waardoor de impact op de opwarming van de aarde wordt geminimaliseerd. Het compacte en stille ontwerp maakt het ideaal voor residentiële installaties, en biedt een hoog niveau van thermisch comfort gedurende het hele jaar.

Inverter-technologie en koelmiddel R32 voor maximale efficiëntie
De integratie van Inverter-technologie in de Platinum BC Plus Monobloc 2 16 MR maakt het mogelijk om de kracht van de warmtepomp nauwkeurig aan te passen aan de verwarmings- of koelbehoeften van dat moment. Dit resulteert in een grotere energiebesparing, aangezien het systeem alleen de benodigde energie gebruikt op elk moment. Bovendien helpt het gebruik van het koelmiddel R32 de milieu-impact te verminderen, omdat het een lager potentieel voor opwarming van de aarde heeft in vergelijking met andere traditionele koelmiddelen.

Krachtige verwarmings- en koelcapaciteit
Met een verwarmingscapaciteit van maximaal 15,9 kW bij 35°C en een COP (prestatiecoëfficiënt) van 4,5, zorgt dit model voor efficiënte verwarming, zelfs onder koude omgevingsomstandigheden. In de koelmodus biedt de warmtepomp een vermogen van maximaal 14,9 kW bij 18°C, met een EER (energie-efficiëntie ratio voor koeling) van 3,4, wat het ook een uitstekende oplossing maakt voor de warmere maanden.

Stille werking en compact ontwerp
Een van de meest opvallende kenmerken van de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16 MR is het lage geluidsniveau, waardoor het geschikt is voor installatie in woonomgevingen waar akoestisch comfort een prioriteit is. Bovendien vergemakkelijkt het compacte ontwerp de integratie in elke ruimte, waardoor installaties worden geoptimaliseerd zonder in te boeten op prestaties.

Technische gegevens van het model Platinum BC Plus Monobloc 2 16 MR

  • Verwarmingsvermogen 35°C / 7°C: 15,9 kW
  • COP verwarming 35°C / 7°C: 4,5
  • Verwarmingsvermogen 45°C / 7°C: 16 kW
  • COP verwarming 45°C / 7°C: 3,5
  • Koelvermogen 18°C / 35°C: 14,9 kW
  • EER koeling 18°C / 35°C: 3,4
  • Koelvermogen 7°C / 35°C: 14 kW
  • EER koeling 7°C / 35°C: 2,5
  • Voedingsspanning: 230 V
  • Koelmiddel: R32

Veelzijdigheid in verwarming en koeling
Dit systeem is ontworpen om volledige klimaatbeheersing te bieden onder alle omstandigheden, zich aanpassend aan verschillende aanvoertemperaturen, zowel voor verwarming als koeling. Met een maximale aanvoertemperatuur van 60°C voor verwarming en een minimum van 7°C voor koeling, is de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16 MR een veelzijdige en efficiënte optie voor elk type woning of installatie.

Duurzaamheid en respect voor het milieu
Dankzij het gebruik van het koelmiddel R32 vermindert dit model de CO2-uitstoot en de milieu-impact aanzienlijk. Bovendien draagt de hoge energie-efficiëntie bij aan een lager elektriciteitsverbruik, wat resulteert in besparingen op de energierekening en een vermindering van de ecologische voetafdruk van het huis.

Extra voordelen

  • Hoger akoestisch comfort: stille werking, ideaal voor woonomgevingen.
  • Monoblock ontwerp: vereenvoudigt de installatie door alle componenten in één enkele buitenunit te integreren, wat de benodigde ruimte en installatiekosten vermindert.
  • Hoge energie-efficiëntie: het gebruik van Inverter-technologie en het koelmiddel R32 garandeert optimale prestaties met een lagere milieu-impact.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: gebouwd met hoogwaardige materialen, is deze warmtepomp ontworpen om duurzame en betrouwbare prestaties in de tijd te bieden.

Conclusie
De warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 16 MR is een ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een complete, efficiënte en milieuvriendelijke klimaatbeheersing. De hoge verwarmings- en koelcapaciteit, samen met de stille en compacte werking, maken het een perfecte keuze voor woningen die prioriteit geven aan comfort en energie-efficiëntie. Met de Inverter-technologie en het koelmiddel R32, garandeert dit model superieure prestaties terwijl het bijdraagt aan de milieuduurzaamheid.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7803095
SKU
CROE4B443A2
Object
Warmtepomp
Koude kracht
12,00 - 11,50 kW
Vermogen warmte
12.10 - 12.30 kW
Koelverbruik
3.04 - 4.18 kW
Energie-efficiëntieklasse
A++/A+++
Type koelgas
R32
Verwarming verbruik
2,44 - 3,32 kW
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi