Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12MR met referentie 7803094 van het merk BAXI
Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12MR met referentie 7803094 van het merk BAXI
BAXI

Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12MR

REF
7803094
(0)
+3.831
4635.00 €
4.635,00 €
9.210,52 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 MR monoblock warmtepomp combineert Inverter-technologie met het koelmiddel R32, en biedt een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor verwarming en koeling. Ideaal voor woningen die comfort en duurzaamheid prioriteren.
  • Verwarmingsvermogen van 12,1 kW en COP van 4,95.
  • Hoge energie-efficiëntie met koelmiddel R32.
  • Compact en stil ontwerp.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12MR

De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 MR monoblock warmtepomp is een geavanceerde oplossing voor de integrale klimaatbeheersing van uw huis, die zowel verwarming als koeling biedt met maximale energie-efficiëntie. Uitgerust met Inverter-technologie en het koelmiddel R32, valt dit model op door zijn lage milieu-impact, superieure prestaties en compacte ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die hun energieverbruik willen optimaliseren en een hoog comfortniveau het hele jaar door willen garanderen.

Inverter-technologie en koelmiddel R32 voor maximale efficiëntie
De Inverter-technologie stelt de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 MR in staat om continu zijn vermogen aan te passen aan de verwarmings- of koelbehoeften van het moment, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd. Deze eigenschap, gecombineerd met het gebruik van het koelmiddel R32, vermindert de milieu-impact, aangezien dit koelmiddel een lager aardopwarmingspotentieel heeft in vergelijking met conventionele koelmiddelen.

Vermogen en energie-efficiëntie in verwarming en koeling
Dit model biedt een verwarmingsvermogen van 12,1 kW bij 35°C en een COP van 4,95, wat zorgt voor uitstekende prestaties, zelfs bij koude buitentemperaturen. In de koelmodus levert de warmtepomp een vermogen van 12 kW bij 18°C met een EER van 3,95, wat zorgt voor efficiënte koeling in de warmste maanden. Dankzij deze kenmerken is het systeem in staat om het hele jaar door een comfortabel klimaat in huis te handhaven, met een verlaagd energieverbruik.

Stille werking en compact ontwerp
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 MR warmtepomp is ontworpen voor stille werking, waardoor hij ideaal is voor installatie in woonomgevingen. Het compacte ontwerp maakt installatie in beperkte ruimtes mogelijk zonder in te boeten op prestaties, wat de integratie in elke woning vergemakkelijkt, of het nu gaat om binnenplaatsen, terrassen of kleine buitenruimtes.

Technische gegevens van het model Platinum BC Plus Monobloc 2 12 MR

  • Verwarmingsvermogen 35°C / 7°C: 12,1 kW
  • COP verwarming 35°C / 7°C: 4,95
  • Verwarmingsvermogen 45°C / 7°C: 12,3 kW
  • COP verwarming 45°C / 7°C: 3,7
  • Koelvermogen 18°C / 35°C: 12 kW
  • EER koeling 18°C / 35°C: 3,95
  • Koelvermogen 7°C / 35°C: 11,5 kW
  • EER koeling 7°C / 35°C: 2,75
  • Voedingsspanning: 230 V
  • Koelmiddel: R32

Duurzaamheid en energiebesparing
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 MR is een zeer efficiënte optie, dankzij zijn Inverter-technologie en het gebruik van het koelmiddel R32. Deze kenmerken zorgen voor een significante vermindering van het energieverbruik, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk. Het koelmiddel R32 is ook een milieuvriendelijkere optie, omdat het bijdraagt aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Extra voordelen

  • Stille werking: Ideaal voor residentiële installaties, wat zorgt voor een akoestisch comfortabele omgeving zowel binnen als buiten.
  • Compact monoblock ontwerp: Alle componenten zijn geïntegreerd in één enkele buitenunit, wat de installatie vereenvoudigt en de kosten verlaagt.
  • Hoog energie-efficiëntie: De Inverter-technologie en het gebruik van koelmiddel R32 garanderen optimale prestaties en een lagere milieu-impact.
  • Veelzijdigheid in installatie: Het compacte ontwerp vergemakkelijkt de installatie in verschillende omgevingen, waardoor het zich aanpast aan de ruimte-eisen van elke woning.

De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 MR warmtepomp is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, duurzame en comfortabele oplossing voor de klimaatbeheersing van hun huis. Met zijn hoge verwarmings- en koelcapaciteit, Inverter-technologie en koelmiddel R32 biedt het superieure prestaties het hele jaar door, met aanzienlijke energiebesparingen en een verminderde milieu-impact. Het compacte ontwerp en de stille werking maken het perfect voor elk type residentiële installatie.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7803094
SKU
CRO7235AE16
Object
Warmtepomp
Koude kracht
12,00 - 11,50 kW
Vermogen warmte
12.10 - 12.30 kW
Koelverbruik
3.04 - 4.18 kW
Energie-efficiëntieklasse
A++/A+++
Type koelgas
R32
Verwarming verbruik
2,44 - 3,32 kW
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi