Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR met referentie 7803096 van het merk BAXI
Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR met referentie 7803096 van het merk BAXI
BAXI

Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR

REF
7803096
(0)
+4.587
5550.00 €
5.550,00 €
9.508,18 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR monoblock warmtepomp biedt een efficiënt en duurzaam systeem met Inverter-technologie en R32-koelmiddel. Ideaal voor de verwarming en koeling van grote ruimtes, met een compact en stil ontwerp.
  • Warmtevermogen van 12,1 kW en COP van 4,95.
  • Hoge energie-efficiëntie met R32-koelmiddel.
  • Compact ontwerp en stille werking.
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR

De monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR is een ideale optie voor de integrale klimaatbeheersing van grotere woningen of commerciële ruimtes die een hoge prestaties vereisen. Met geavanceerde Inverter-technologie en gebruik van het koelmiddel R32, combineert dit model energie-efficiëntie, duurzaamheid en prestaties. Het compacte en stille ontwerp maakt installatie eenvoudig en comfortabel voor elke omgeving, en biedt verwarming in de winter en koeling in de zomer met een lage ecologische impact en een geoptimaliseerd energieverbruik.

Inverter-technologie en koelmiddel R32 voor maximale efficiëntie
Het model Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR is uitgerust met Inverter-technologie, wat betekent dat het automatisch zijn vermogen aanpast op basis van de verwarmings- of koelbehoeften van dat moment, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd. Dit vermindert niet alleen de energiekosten, maar verlengt ook de levensduur van het systeem. Bovendien, door gebruik te maken van het koelmiddel R32, dat veel efficiënter en milieuvriendelijker is dan traditionele koelmiddelen, helpt het apparaat de koolstofvoetafdruk te verminderen.

Superieure prestaties in verwarming en koeling
Dit model biedt een verwarmingsvermogen van tot 12,1 kW bij 35°C en een COP van 4,95, wat zorgt voor uitstekende prestaties, zelfs in koude klimaten. In de koelmodus levert de warmtepomp tot 12 kW bij 18°C met een EER van 3,95, wat zorgt voor efficiënte koeling tijdens de warmste maanden. Deze capaciteiten maken het systeem ideaal voor zowel grote woningen als kantoren en winkels die een nauwkeurige temperatuurregeling in alle seizoenen vereisen.

Compact en stil ontwerp voor eenvoudige installatie
Een van de grote voordelen van de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR is het compacte ontwerp, wat de installatie in beperkte ruimtes vergemakkelijkt. Ondanks zijn grote capaciteit is het apparaat ontworpen om stil te werken, waardoor het geschikt is voor residentiële en commerciële omgevingen waar akoestisch comfort belangrijk is. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de eenheid kan functioneren zonder hinderlijke geluiden te genereren, wat het welzijn van de gebruikers garandeert.

Technische gegevens van het model Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR

  • Verwarmingsvermogen 35°C / 7°C: 12,1 kW
  • COP van verwarming 35°C / 7°C: 4,95
  • Verwarmingsvermogen 45°C / 7°C: 12,3 kW
  • COP van verwarming 45°C / 7°C: 3,7
  • Koelvermogen 18°C / 35°C: 12 kW
  • EER van koeling 18°C / 35°C: 3,95
  • Koelvermogen 7°C / 35°C: 11,5 kW
  • EER van koeling 7°C / 35°C: 2,75
  • Voedingsspanning: 400 V
  • Koelmiddel: R32

Duurzaamheid en energiebesparing
Het gebruik van het koelmiddel R32 vermindert niet alleen de ecologische impact van het apparaat, maar verbetert ook de energie-efficiëntie, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening. Door efficiënter te zijn, genereert het systeem meer energie dan het verbruikt, wat het een duurzame oplossing maakt voor de klimaatbeheersing van grote ruimtes. Bovendien zorgt de Inverter-technologie ervoor dat het apparaat te allen tijde op maximale efficiëntie werkt, zich aanpassend aan de specifieke omstandigheden van elke situatie.

Aanvullende voordelen

  • Compact monoblock ontwerp: Alle componenten zijn geïntegreerd in één enkele buitenunit, wat de installatie vereenvoudigt en de kosten verlaagt.
  • Stille werking: Biedt akoestisch comfort in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
  • Hoog energie-efficiëntie: Met een COP van 4,95 en het gebruik van het koelmiddel R32 garandeert het optimale prestaties en een lagere ecologische impact.
  • Veelzijdigheid in installatie: Het compacte ontwerp vergemakkelijkt de installatie in verschillende omgevingen, zelfs in beperkte buitenruimtes.

De warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 12 TR is een efficiënte en duurzame oplossing voor het klimaatbeheersen van grote residentiële of commerciële ruimtes. Met zijn geavanceerde Inverter-technologie, koelmiddel R32 en hoge prestaties zowel in verwarming als in koeling, garandeert het uitstekend thermisch comfort gedurende het hele jaar, terwijl het aanzienlijke energiebesparingen en een lage ecologische impact biedt. Het compacte ontwerp en de stille werking maken het ideaal voor elk type installatie.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7803096
SKU
CRO7C88FB51
Object
Warmtepomp
Koude kracht
14,90 - 14,00 kW
Vermogen warmte
15,90 - 16,00 kW
Koelverbruik
4,38 - 5,60 kW
Energie-efficiëntieklasse
A++/A+++
Type koelgas
R32
Verwarming verbruik
3,53 - 4,57 kW
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi