Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR met referentie 7803093 van het merk BAXI
Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR met referentie 7803093 van het merk BAXI
BAXI

Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR

REF
7803093
(0)
+3.758
4547.00 €
4.547,00 €
7.788,77 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR monoblock warmtepomp combineert de nieuwste Inverter-technologie met het koelmiddel R32, wat een efficiënte en duurzame klimaatoplossing biedt. Ideaal voor residentiële installaties.
  • Warmtevermogen van 10 kW met een COP van 4,95.
  • Hoge energie-efficiëntie met Inverter-technologie en koelmiddel R32.
  • Compact ontwerp en stille werking.
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR

De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR warmtepomp is een geavanceerde optie voor de klimaatbeheersing van woningen, die zowel verwarming als koeling biedt met uitstekende energieprestaties. Uitgerust met de modernste Inverter-technologie en het milieuvriendelijke koelmiddel R32, garandeert dit model een efficiënte werking, wat bijdraagt aan een lagere ecologische impact en aanzienlijke besparingen op het energieverbruik. Met zijn compacte en stille ontwerp is het perfect voor residentiële installaties, waar comfort en duurzaamheid een prioriteit zijn.

Inverter-technologie en koelmiddel R32 voor maximale efficiëntie
Het model Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR is uitgerust met een Inverter-systeem dat continu het vermogen aanpast aan de behoeften van het moment, wat zorgt voor een efficiënte werking en het energieverbruik vermindert. Dankzij het gebruik van het koelmiddel R32 wordt de efficiëntie van het apparaat verbeterd en de ecologische impact geminimaliseerd, aangezien dit koelmiddel een lager aardopwarmingspotentieel heeft in vergelijking met andere traditionele gassen.

Geoptimaliseerd verwarmings- en koelvermogen
Dit model biedt een verwarmingsvermogen van maximaal 10 kW bij 35°C en een COP van 4,95, wat betekent dat het 4,95 keer meer energie genereert dan het verbruikt. Dit garandeert efficiënte verwarming, zelfs bij buitentemperaturen van 7°C. In de koelmodus biedt de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR een vermogen van 9,9 kW met een EER (energie-efficiëntie van koeling) van 4,55, wat zorgt voor optimale prestaties tijdens de warmste maanden.

Stille werking en compact ontwerp
Een van de meest opvallende kenmerken van dit model is de stille werking, met aanzienlijk verlaagde geluidsniveaus die het ideaal maken voor gebruik in residentiële omgevingen. Bovendien vergemakkelijkt het compacte ontwerp van het apparaat de installatie in beperkte ruimtes zonder in te boeten op prestaties, waardoor het zich aanpast aan de behoeften van elk type woning.

Technische gegevens van het model Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR

  • Verwarmingsvermogen 35°C / 7°C: 10 kW
  • COP verwarming 35°C / 7°C: 4,95
  • Verwarmingsvermogen 45°C / 7°C: 10 kW
  • COP verwarming 45°C / 7°C: 3,75
  • Koelvermogen 18°C / 35°C: 9,9 kW
  • EER koeling 18°C / 35°C: 4,55
  • Koelvermogen 7°C / 35°C: 8,2 kW
  • EER koeling 7°C / 35°C: 3,25
  • Voedingsspanning: 230 V
  • Koelmiddel: R32

Volledige klimaatbeheersing voor het hele jaar
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR biedt een aanvoertemperatuurbereik in verwarming tot 45°C, waardoor het een geschikte optie is voor vloerverwarmingssystemen en radiatoren met lage temperatuur. In de koelmodus is de minimale aanvoertemperatuur 7°C, wat zorgt voor effectieve koeling die is afgestemd op de behoeften van het huis in de zomer.

Duurzaamheid en energiebesparing
Het gebruik van koelmiddel R32 verbetert niet alleen de efficiëntie van het systeem, maar vermindert ook aanzienlijk de CO2-uitstoot, waardoor dit model een duurzame en milieuvriendelijke keuze is. Bovendien draagt de hoge energie-efficiëntie van het apparaat bij aan een lager elektriciteitsverbruik, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening van het huis.

Extra voordelen

  • Hoger akoestisch comfort: stille werking, ideaal voor residentiële omgevingen.
  • Monobloc ontwerp: alle componenten zijn geïntegreerd in één enkele buitenunit, wat de installatie vereenvoudigt en de kosten verlaagt.
  • Hoge energie-efficiëntie: het gebruik van Inverter-technologie en het koelmiddel R32 zorgt voor optimale prestaties met een lagere ecologische impact.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: ontworpen met hoogwaardige materialen om een lange levensduur en betrouwbare prestaties te garanderen.

De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 10 MR warmtepomp is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een complete, efficiënte en duurzame klimaatbeheersingsoplossing. Het hoge verwarmings- en koelvermogen, samen met de stille en compacte werking, maken het de ideale optie voor woningen die een hoge energieprestatie met een lage ecologische impact vereisen. Met de Inverter-technologie en het gebruik van koelmiddel R32, zorgt dit model voor aanzienlijke energiebesparingen en draagt het bij aan de duurzaamheid van het huis.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7803093
SKU
CRO197B2712
Object
Warmtepomp
Koude kracht
9,90 - 8,20 kW
Vermogen warmte
10,00 - 10,00 kW
Koelverbruik
2.18 - 2.52 kW
Energie-efficiëntieklasse
A++/A+++
Type koelgas
R32
Verwarming verbruik
2,02 - 2,67 kW
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi