Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 luchtwarmtepomp set met referentie 524791 van het merk THERMOR
Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 luchtwarmtepomp set met referentie 524791 van het merk THERMOR
Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 luchtwarmtepomp set met referentie 524791 van het merk THERMOR
Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 luchtwarmtepomp set met referentie 524791 van het merk THERMOR
THERMOR

Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 luchtwarmtepomp set

REF
524791
(0)
+5.994
7252.00 €
7.252,00 €
12.227,05 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 aerothermieset biedt hoge efficiëntie in verwarming en koeling. Met energieklasse A++ voor verwarming en A voor ACS, levert het optimale prestaties zowel voor vloerverwarming als voor radiatoren.
  • Energieklasse A++ voor verwarming.
  • Warmtevermogen van 13,5 kW.
  • COP van 4,2 voor vloerverwarming.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 luchtwarmtepomp set

De Aerotermia Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14, referentie 524791, is een geavanceerde en efficiënte oplossing voor de integrale klimaatbeheersing van de woning, die verwarming, koeling en warm tapwater (DHW) biedt met maximale efficiëntie. Dit aerothermische systeem is ontworpen om zich aan te passen aan een breed scala aan verwarmingssystemen, zoals vloerverwarming, lage temperatuur radiatoren en fancoils, en biedt bovendien een koeloptie via verfrissende vloeren of fancoils.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 valt op door zijn hoge energie-efficiëntie, met een energieklasse A++ voor verwarming bij lage temperatuur en A+ voor conventionele verwarming, wat zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik gedurende het hele jaar. Bovendien garandeert de classificatie A voor DHW een efficiënte prestatie in de productie van warm water, waardoor dit systeem een ideale oplossing is voor wie het energieverbruik wil verlagen zonder in te boeten op comfort.

Het apparaat biedt ook uitstekende prestaties bij koeling, waardoor het een alles-in-één optie is voor de klimaatbeheersing van de woning.

Prestatie bij verwarming:

De Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 is bijzonder efficiënt in toepassingen van vloerverwarming, met een warmtevermogen van 13,5 kW en een COP (Prestatiecoëfficiënt) van 4,2 bij een buitentemperatuur van 7°C en 35°C in de vloerverwarming. Dit betekent dat voor elke 1 kW verbruikte elektriciteit, het apparaat 4,2 kW warmte genereert, wat het een extreem efficiënte optie maakt voor verwarming bij lage temperatuur.

Voor toepassingen met lage temperatuur radiatoren of fancoils is het warmtevermogen 11,3 kW, met een COP van 3,1, wat ook een uitstekende prestatie in deze systemen garandeert, hoewel iets lager in vergelijking met vloerverwarming.

Prestatie bij koeling:

In de koelstand biedt de Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 een efficiënte prestatie voor zowel verfrissende vloeren als fancoils. Bij verfrissende vloeren levert het een koelvermogen van 12,5 kW met een EER (Energie-efficiëntiecoëfficiënt) van 3,7, wat het een optimale keuze maakt om de omgeving op de warmste dagen te verfrissen.

Voor fancoils is het koelvermogen 9 kW, met een EER van 2,7, wat ook zorgt voor een goede prestatie in de distributie van koude lucht in verschillende ruimtes van de woning.

Belangrijkste kenmerken:

  • Energieklasse: A++ voor lage temperatuur verwarming, A+ voor standaard verwarming, en A voor DHW.
  • Warmtevermogen:
    • 13,5 kW voor vloerverwarming, met een COP van 4,2.
    • 11,3 kW voor lage temperatuur radiatoren of fancoils, met een COP van 3,1.
  • Koelvermogen:
    • 12,5 kW voor verfrissende vloeren, met een EER van 3,7.
    • 9 kW voor fancoils, met een EER van 2,7.
  • Verbruikte vermogen:
    • 3,2 kW voor vloerverwarming.
    • 3,7 kW voor lage temperatuur radiatoren.
    • 3,4 kW voor verfrissende vloeren.
    • 3,3 kW voor fancoils.

Veelzijdigheid en comfort:

De Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 is ontworpen om optimale prestaties te leveren in een verscheidenheid aan verwarmings- en koeltoepassingen, en biedt comfort gedurende het hele jaar. Of het nu winter is met vloerverwarming of radiatoren, of zomer met verfrissende vloeren of fancoils, dit systeem garandeert een efficiënte temperatuurregeling in de woning.

Zijn veelzijdigheid maakt het compatibel met verschillende soorten thermische afgiftesystemen, wat de integratie in verschillende klimaatbeheersingssystemen vergemakkelijkt. Bovendien maakt de mogelijkheid om zowel verwarming als koeling te bieden het een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een alles-in-één oplossing.

Samenvatting:

De Aerotermia Thermor Alféa Excellia Mono Duo Ai 14 is een geavanceerde klimaatbeheersingsoplossing die verwarming, koeling en DHW biedt met hoge efficiëntie. Met een energieklasse A++ voor lage temperatuur verwarming en A voor DHW, is dit apparaat ontworpen om maximaal comfort te bieden met een geoptimaliseerd energieverbruik.

Of het nu gaat om vloerverwarming, lage temperatuur radiatoren of fancoils, het apparaat garandeert uitstekende prestaties onder alle omstandigheden. De mogelijkheid om zich aan te passen aan verschillende thermische afgiftesystemen en de koelfunctie maken het een integrale en efficiënte oplossing voor klimaatbeheersing in de woning gedurende het hele jaar.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
524791
SKU
ATL4310824C
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi