Aerotermia Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR met een tank van 190 liter met referentie 7740311 van het merk BAXI
Aerotermia Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR met een tank van 190 liter met referentie 7740311 van het merk BAXI
BAXI

Aerotermia Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR met een tank van 190 liter

REF
7740311
(0)
+4.826
5839.00 €
5.839,00 €
8.502,67 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR luchtwarmtepomp met een geïntegreerde tank van 190 liter biedt efficiënt verwarming, koeling en warm tapwater. Het is ideaal voor compacte en energiezuinige installaties.
  • Geïntegreerde tank van 190 liter voor warm tapwater.
  • Compatibel met zonne-energie en fotovoltaïsche systemen.
  • Intelligente regeling van twee verwarmingscircuits.
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Aerotermia Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR met een tank van 190 liter

De Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR luchtwarmtepomp is een complete en efficiënte oplossing voor de integrale klimaatbeheersing van de woning, die verwarming, koeling en warm tapwater (DHW) in één systeem biedt. Dit apparaat combineert een compact ontwerp met geavanceerde technologie, waardoor het kan worden geïnstalleerd in beperkte ruimtes, zoals keukenkasten van 600x600 mm, en biedt een hoog energie rendement zowel in koude als warme klimaten.

Geïntegreerde DHW-tank van 190 liter
Het systeem beschikt over een warm tapwater tank van 190 liter, vervaardigd uit hoogwaardig geëmailleerd staal, met elektronische kathodische bescherming om corrosie te voorkomen. Dit zorgt voor een constante en efficiënte levering van warm water om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van een woning. Bovendien maakt de tank verbinding met thermische zonne-energiesystemen mogelijk, wat de efficiëntie verhoogt door gebruik te maken van hernieuwbare energie.

Energie-efficiëntie en compatibiliteit met fotovoltaïsche energie
De Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR valt op door zijn energie-efficiëntie, met een A++ classificatie voor verwarming bij 55°C en een vraagprofiel A voor DHW. Daarnaast is het ontworpen om intelligent samen te werken met fotovoltaïsche systemen, waarbij het automatisch zijn insteltemperatuur aanpast op basis van de beschikbare energie die door de zonnepanelen wordt opgewekt. Dit optimaliseert het gebruik van hernieuwbare energie en minimaliseert het verbruik van het elektriciteitsnet.

Eenvoudige installatie en compact ontwerp
Dankzij de voorgemonteerde sjabloon is het installatieproces van dit apparaat eenvoudig en vereist het niet dat de eenheid te allen tijde aanwezig is. Het compacte ontwerp van de binnenunit maakt plaatsing in standaard keukenkasten van 600 x 600 mm mogelijk, wat de integratie in beperkte ruimtes vergemakkelijkt zonder in te boeten op prestaties of efficiëntie. Bovendien bevat het systeem alle benodigde componenten die vooraf zijn geïnstalleerd, zoals filters, kleppen en een expansievat, wat de montage versnelt en de installatietijd verkort.

Geavanceerd beheer van twee klimaatcircuits
De Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR maakt de regeling van tot twee klimaatcircuits mogelijk, wat grote flexibiliteit biedt bij het beheren van verschillende zones in de woning. Deze functionaliteit is bijzonder nuttig in woningen die verschillende verwarmings- of koelsystemen combineren, zoals vloerverwarming en radiatoren. Met de extra elektronische kaart kan het systeem een directe circuit en een circuit met een mengklep beheren, wat het comfort in alle delen van de woning optimaliseert.

Hoog rendement in verwarming en koeling
Het model 4,5 MR biedt een verwarmingsvermogen van tot 4,60 kW met een verbruik van slechts 0,90 kW bij 35°C, met een COP van 5,11, wat zorgt voor een efficiënte energiegebruik. In de koelmodus levert het systeem een vermogen van 4,12 kW met een verbruik van 0,95 kW en een EER van 4,32, wat zorgt voor efficiënte koeling in de warmste maanden. Deze cijfers benadrukken de energie-efficiëntie van dit apparaat, dat thermisch comfort biedt met een laag elektriciteitsverbruik.

Technische gegevens van het model Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR

  • Verwarmingsvermogen 35°C: 4,60 kW / Verbruik: 0,90 kW
  • COP verwarming 35°C: 5,11
  • Koelvermogen 18°C: 4,12 kW / Verbruik: 0,95 kW
  • EER koeling 18°C: 4,32
  • SEER (18°C): 7,82
  • SCOP in DHW (gematigd klimaat): 3,20
  • Opwarmtijd van de DHW-tank: 100 minuten
  • Maximale aanvoertemperatuur verwarming: 55 °C
  • Minimale aanvoertemperatuur koeling: 7 °C
  • Inhoud van het expansievat: 12 liter
  • Gewicht van de buitenunit: 54 kg
  • Gewicht van de binnenunit: 177 kg
  • Geluidniveau binnenunit: 30 dB(A)
  • Geluidniveau buitenunit: 55 dB(A)

Compatibiliteit en betrouwbaarheid
Het systeem maakt gebruik van koelmiddel R410A, een koudemiddel dat uitstekende prestaties en respect voor het milieu garandeert. De koelmiddelcapaciteit in het model 4,5 MR is 1,3 kg, geschikt voor een standaard installatie. Bovendien is de energieverliescoëfficiënt UA 1,73 W/K, wat zorgt voor een hoge efficiëntie in de energieoverdracht tussen de componenten van het systeem.

Extra voordelen

  • Compatibiliteit met thermische zonne-energie: het is compatibel met zonne-installaties om de energie-efficiëntie te verbeteren door middel van hernieuwbare energie.
  • Intelligente regeltechnologie: past de werking van het systeem aan op basis van de beschikbare fotovoltaïsche energie.
  • Vooraf geïnstalleerde componenten: vereenvoudigt het installatieproces, bespaart tijd en kosten.

De Baxi Platinum BC iPlus V200 Smart 4,5 MR luchtwarmtepomp is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een complete, efficiënte en duurzame klimaatoplossing. Met zijn compatibiliteit met zonne-energie, de mogelijkheid om twee circuits te beheren en zijn compacte ontwerp, is dit model ideaal om het comfort in huis te optimaliseren terwijl het energieverbruik wordt verminderd.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7740311
SKU
CRO357C8E16
Object
Spel poten
Energie-efficiëntieklasse
A++
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi