Digitale thermostaat Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 met referentie 1087813 van het merk UPONOR
Digitale thermostaat Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 met referentie 1087813 van het merk UPONOR
Digitale thermostaat Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 met referentie 1087813 van het merk UPONOR
Digitale thermostaat Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 met referentie 1087813 van het merk UPONOR
UPONOR

Digitale thermostaat Uponor Smatrix Base +HR Style T-149

REF
1087813
(0)
+84
101.60 €
101,60 €
243,80 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De digitale thermostaat Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 regelt verwarming en koeling met ECO-instelling en toont temperatuur en luchtvochtigheid. EU-BAC gecertificeerd en met IP30 bescherming, is het ideaal voor een efficiënte klimaatbeheersing.
  • Meet temperatuur en relatieve luchtvochtigheid
  • Verwarmings- en koelingsmodi met ECO-instelling
  • EU-BAC certificering en IP30 bescherming
Koop nu en ontvang het tussen 30 oktober en 1 november.
Meer over het product

Informatie over Digitale thermostaat Uponor Smatrix Base +HR Style T-149

De digitale thermostaat Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 (referentie 1087813) is een geavanceerde oplossing voor de controle van verwarmings- en koelsystemen, ontworpen om het comfort in elke kamer te optimaliseren. Dit multifunctionele apparaat meet zowel de waargenomen operationele temperatuur als de relatieve luchtvochtigheid, waardoor een ideale omgeving in huis of commerciële ruimtes kan worden behouden. Met een elegant ontwerp in de kleur wit (RAL 9016) en zijn EU-BAC-certificering, garandeert de thermostaat een nauwkeurige en efficiënte klimaatbeheersing, die voldoet aan de hoogste kwaliteits- en energie-efficiëntienormen.

Geavanceerde functionaliteit en flexibiliteit:

De Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 is niet alleen een thermostaat, maar een complete klimaatcontroller die nauwkeurige informatie biedt over de temperatuur en luchtvochtigheid van de omgeving. Met de mogelijkheid om zowel in graden Celsius als Fahrenheit weer te geven, is het uiterst veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Enkele van de belangrijkste functies zijn:

  1. Aanduiding van verwarming of koeling: De thermostaat geeft duidelijk aan wanneer het systeem in verwarmings- of koelmodus staat, zodat gebruikers in één oogopslag kunnen zien in welke modus hun systeem opereert.
  2. ECO-instelling: Biedt een ECO-modus om het energieverbruik te verminderen, waardoor de gebruiker het gebruik van verwarming of koeling efficiënter kan optimaliseren, wat helpt om de energiekosten te verlagen.
  3. Handmatige moduswisseling: Maakt het mogelijk om handmatig te schakelen tussen verwarming en koeling op basis van de behoeften van de gebruiker, wat totale controle over de kamerenvironment biedt.
  4. Aanduiding van de relatieve luchtvochtigheidslimiet (RH): Deze thermostaat monitort en toont ook de niveaus van relatieve luchtvochtigheid, waardoor het comfort- en welzijnsniveau te allen tijde wordt gehandhaafd en omstandigheden worden vermeden die ongemak of gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.
  5. Temperatuurkalibratie: De thermostaat maakt het mogelijk om de temperatuurkalibratie aan te passen, zodat de meting zo nauwkeurig mogelijk is op basis van de specifieke omstandigheden van de kamer.
  6. Koelfunctie kamer voor kamer: Deze geavanceerde functie maakt het mogelijk om de koeling individueel voor elke ruimte aan te passen, wat zowel het comfort als de energie-efficiëntie verbetert door overkoeling in ongebruikte gebieden te voorkomen.

Aanvullende configuratie-opties:

De Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 biedt verschillende werkmodi, waardoor het gebruik kan worden gepersonaliseerd op basis van de behoeften van de gebruiker:

  • Kamertemperatuur (RT): Controle gebaseerd op alleen de kamertemperatuur.
  • Met vloersensor (RFT): Temperatuurmonitoring met behulp van vloersensoren om maximale of minimale limieten in te stellen, ter bescherming van vloerverwarmingssystemen.
  • Externe sensor (RS): Maakt de aansluiting van een externe sensor mogelijk om de temperatuur op specifieke punten van de installatie te regelen.
  • Buitensensor (RO): Controle gebaseerd op de buitentemperatuur, optimaliseert het systeem om zich aan te passen aan de weersomstandigheden.

Deze thermostaat kan optioneel worden aangesloten op een vloersensor om ervoor te zorgen dat de vloertemperatuur de vastgestelde limieten niet overschrijdt, wat vooral nuttig is in vloerverwarmingssystemen.

Modern ontwerp en eenvoudige installatie:

Met afmetingen van 800 x 800 x 100 mm, heeft de Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 een compact ontwerp dat perfect in elke omgeving past. Het elegante en minimalistische ontwerp in de kleur wit (RAL 9016) maakt het een ideale keuze voor alle soorten decoraties, van residentieel tot commercieel. Bovendien zorgt de IP30-bescherming ervoor dat het beschermd is tegen vaste voorwerpen van meer dan 2,5 mm, waardoor het geschikt is voor installatie binnenshuis.

De inhoud van het pakket bevat alles wat nodig is voor een eenvoudige installatie, inclusief het montagemateriaal en de omgevingsthermometer D+RH Style. De installatie is snel en het apparaat is compatibel met het Uponor Smatrix-systeem, wat een volledige integratie in bestaande verwarmings- en koelsystemen mogelijk maakt.

Technische specificaties:

  • Metingen van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid: Maakt het mogelijk om zowel de waargenomen operationele temperatuur als de relatieve luchtvochtigheid van de omgeving te monitoren, wat totale controle over de klimatologische omstandigheden biedt.
  • Werkmodi: Kamertemperatuur (RT), met vloersensor (RFT), externe sensor (RS), buitensensor (RO).
  • Compatibiliteit: Optioneel kan een vloersensor worden aangesloten voor optimale controle in vloerverwarmingssystemen.
  • IP30-bescherming: Geschikt voor gebruik binnenshuis, met bescherming tegen vaste deeltjes van meer dan 2,5 mm.
  • EU-BAC-certificering: Voldoet aan de hoogste normen voor energie-efficiëntie en klimaatbeheersing.
  • Kleur: Wit (RAL 9016).
  • Afmetingen: 800 x 800 x 100 mm.

Voordelen van de Uponor Smatrix Base +HR Style T-149 thermostaat:

  • Nauwkeurige klimaatcontrole: Biedt een exacte controle over de temperatuur en luchtvochtigheid in elke kamer, wat zorgt voor maximaal comfort en efficiëntie.
  • Energiebesparing: Met zijn ECO-modus en automatische aanpassingsfuncties helpt de thermostaat het energieverbruik te verminderen.
  • Gebruiksgemak: Het duidelijke scherm en de intuïtieve knoppen zorgen ervoor dat elke gebruiker het systeem eenvoudig kan programmeren en aanpassen.
  • Modern ontwerp: De witte afwerking en het compacte formaat maken het perfect om in elk type decoratie te integreren.
Technische kenmerken
Fabrikant
UPONOR
Referentie
1087813
SKU
WRS129DDE3E
Object
Thermostaat
Nr. RAL
9016
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi