Delta Dore Tybox 117+ bedrade programmeerbare thermostaat met referentie 6053072 van het merk DELTA DORE
Delta Dore Tybox 117+ bedrade programmeerbare thermostaat met referentie 6053072 van het merk DELTA DORE
Delta Dore Tybox 117+ bedrade programmeerbare thermostaat met referentie 6053072 van het merk DELTA DORE
DELTA DORE

Delta Dore Tybox 117+ bedrade programmeerbare thermostaat

REF
6053072
(0)
+47
56.49 €
56,49 €
143,99 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De bedrade programmeerbare thermostaat Delta Dore Tybox 117+ maakt het eenvoudig en efficiënt beheren van de verwarming mogelijk met flexibele programmering, vooraf geconfigureerde modi en aanpasbare instellingen, wat energiebesparing en comfort bevordert.
  • Controle voor ketels, warmtepompen of pelletkachels.
  • Dagelijkse of wekelijkse programmering met aanpasbare vooraf geconfigureerde instellingen.
  • Anticipatiefunctie en afwezigheids- en vakantiemodi.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Delta Dore Tybox 117+ bedrade programmeerbare thermostaat

De Delta Dore Tybox 117+ programmeerbare thermostaat is een perfecte oplossing voor wie de beheersing van zijn verwarmingssystemen efficiënt, eenvoudig en flexibel wil optimaliseren. Dit apparaat maakt het mogelijk om ketels, niet-reversibele warmtepompen en pelletkachels te regelen, en biedt een geavanceerd regelsysteem dat zowel het comfort als de energiebesparing in huis verbetert.

Voordelen en Belangrijkste Kenmerken

De Tybox 117+ is ontworpen om een eenvoudige en toegankelijke gebruikerservaring te bieden voor elke gebruiker. Het verlichte scherm en de centrale selector maken het mogelijk om de verwarming intuïtief aan te passen en de temperatuurprogramma's te personaliseren om aan de dagelijkse of wekelijkse behoeften te voldoen.

Een van de grote voordelen van de Tybox 117+ is de flexibele programmeermogelijkheid. De thermostaat bevat voorgeprogrammeerde instellingen die op elk moment kunnen worden gewijzigd, en biedt de mogelijkheid voor dagelijkse of wekelijkse programmering, wat een grote veelzijdigheid biedt om de verwarming efficiënt te regelen op basis van de levensstijl van de gebruiker.

Deze thermostaat biedt twee temperatuurinstellingen: Comfort en Besparing, waardoor de gebruiker de meest geschikte temperatuur kan selecteren om het comfort te behouden zonder energie te verspillen. Bovendien beschikt hij over een slimme inschakelfunctie die de opwarmperiode anticipeert, zodat de omgeving op de gewenste temperatuur is wanneer dat nodig is.

Functionaliteit en Controle

De Tybox 117+ maakt gebruik van een geavanceerde Proportioneel Integrale Afgeleide (PID) regeling met een instelbare tijdsbasis of Alles of Niets (ToN), wat zorgt voor precisie en stabiliteit in de temperatuurregeling. Deze regelopties stellen de thermostaat in staat om zijn gedrag aan te passen aan de kenmerken van het verwarmingssysteem, waardoor zowel het comfort als de energiebesparing worden gemaximaliseerd.

De thermostaat heeft ook een niet-geprogrammeerde afwezigheidsfunctie, waarmee de temperatuur snel kan worden aangepast in geval van onverwachte gebeurtenissen. In deze gevallen kan de gebruiker de ingestelde programma's annuleren en de temperatuur naar een besparingsmodus wijzigen, zonder de vooraf gedefinieerde comfortinstellingen te verliezen. Voor langere afwezigheidsperioden stelt de vakantiemodus in staat om over te schakelen naar vorstbeschermingsmodus, zodat de verwarming alleen wordt ingeschakeld als de temperatuur tot kritieke niveaus daalt, waardoor de woning wordt beschermd zonder onnodig energieverbruik.

De Tybox 117+ biedt ook een flexibele programmering, die volledig kan worden gepersonaliseerd volgens de voorkeuren van de gebruiker. De geïntegreerde programma's zijn aanpasbaar en maken het mogelijk om zowel de frequentie als het type programma (dagelijks of wekelijks) aan te passen, wat de aanpassing aan verschillende routines en levensstijlen vergemakkelijkt.

Innovatie en Technologie

Deze thermostaat is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren door middel van innovatieve technologische integratie. De snelle toegang tot de productdocumentatie is beschikbaar via een QR-code die kan worden gescand, wat gedetailleerde en nauwkeurige informatie over de kenmerken van de thermostaat onmiddellijk biedt. Deze functie verbetert de ergonomie van het product en vergemakkelijkt de installatie en het gebruik.

Technische Gegevens

  • Voeding: Werkt op 2 alkaline LR03-batterijen (inbegrepen), wat een snelle installatie zonder extra kabels garandeert.
  • Regeling: Biedt PID en Alles of Niets (ToN) regeling, wat geavanceerde controle van de verwarming mogelijk maakt.
  • Scherm: Verlicht LCD voor eenvoudige weergave onder alle lichtomstandigheden.
  • Programmering: Dagelijkse of wekelijkse programmering met voorgeprogrammeerde modi die kunnen worden gepersonaliseerd.
  • Temperatuurinstellingen: Comfort en Besparing.
  • Functies: Vorstbeschermingsmodus, niet-geprogrammeerde afwezigheidsfunctie, en anticipatie van de inschakeling van de verwarming.
  • Werkingstemperatuur: Werkt in een bereik van -10 tot 40 °C, geschikt voor de meeste woningen.
  • Afmetingen: 104 mm hoog, 80 mm breed en 35 mm diep voor een discrete en efficiënte installatie op elke muur.

Toepassingen en Gebruik

De Tybox 117+ is perfect voor het beheren van verwarmingssystemen in woningen die gebruikmaken van ketels, niet-reversibele warmtepompen of pelletkachels. De flexibele en aanpasbare programmeermogelijkheden maken het ideaal voor wie zowel het comfort als de energiebesparing in huis wil optimaliseren. Bovendien is het een uitstekende optie voor degenen die de verwarming efficiënt willen regelen tijdens afwezigheidsperioden, aangezien de besparings- en vorstbeschermingsmodi het systeem beschermen zonder onnodige kosten.

Garantie en Duurzaamheid

De thermostaat heeft een garantie van 5 jaar, wat garandeert dat deze is gebouwd met hoogwaardige materialen en is ontworpen voor betrouwbare prestaties op lange termijn. De voeding via batterijen garandeert een lange levensduur en vermindert de behoefte aan onderhoud.

Technische kenmerken
Fabrikant
DELTA DORE
Referentie
6053072
SKU
DOR0A75D223
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi