Bedrade thermostaat met WiFi Baxi Connect TXM R-Bus met referentie 7652308 van het merk BAXI
Bedrade thermostaat met WiFi Baxi Connect TXM R-Bus met referentie 7652308 van het merk BAXI
Bedrade thermostaat met WiFi Baxi Connect TXM R-Bus met referentie 7652308 van het merk BAXI
Bedrade thermostaat met WiFi Baxi Connect TXM R-Bus met referentie 7652308 van het merk BAXI
BAXI

Bedrade thermostaat met WiFi Baxi Connect TXM R-Bus

REF
7652308
(0)
+115
138.50 €
138,50 €
235,95 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi TXM WiFi-thermostaat maakt het mogelijk om de verwarming en koeling op afstand te regelen via de Heat Connect-app. Compatibel met Baxi-ketels die het R-Bus-protocol gebruiken, met modulerende regeling en ON/OFF-controle.
  • Afstandsbediening met de Heat Connect-app (iOS en Android).
  • Compatibel met Baxi-ketels met R-Bus-protocol.
  • Wekelijkse programmering en beheer van de kamertemperatuur.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Bedrade thermostaat met WiFi Baxi Connect TXM R-Bus

De WiFi-modulerende thermostaat Baxi TXM is de ideale oplossing om de verwarmings- en koelsystemen in huis op afstand te regelen. Compatibel met verschillende ketels van het merk Baxi, is dit apparaat ontworpen om het comfort en de energie-efficiëntie te optimaliseren, met een nauwkeurige controle via de Heat Connect app, beschikbaar voor zowel iOS als Android.

De TXM-thermostaat valt op door zijn modulerende regeling, waarmee de verwarming en de productie van warm tapwater (ACS) nauwkeurig kunnen worden aangepast. Dit betekent dat in plaats van de ketel abrupt aan of uit te schakelen, de thermostaat de werking van de ketel aanpast aan de werkelijke verwarmingsbehoeften van het huis, waardoor een constante temperatuur wordt behouden en het energieverbruik wordt geoptimaliseerd. Deze functionaliteit is compatibel met ketels die het R-Bus-protocol gebruiken, zoals de series Victoria Condens, Argenta Condens, Platinum BC iPlus, Platinum BC iPlus V200 en Platinum BC iMax.

Intelligente afstandsbediening:

De Baxi TXM verbindt eenvoudig met de Heat Connect app, waarmee de verwarming en koeling vanaf elke locatie met internettoegang kunnen worden beheerd. Of het nu vanaf een smartphone of tablet is, de gebruiker kan de temperatuur in huis aan- of uitzetten of programmeren zonder fysiek aanwezig te zijn. Deze bidirectionele controle zorgt ervoor dat niet alleen opdrachten naar de thermostaat kunnen worden verzonden, maar dat ook real-time gegevens over de status van de ketel of eventuele afwijkingen in de werking kunnen worden ontvangen. In het geval van een fout zal de app een waarschuwing naar de gebruiker sturen, die rechtstreeks vanuit dezelfde app contact kan opnemen met de technische dienst.

Geavanceerde functionaliteiten:

Onder de belangrijkste functionaliteiten van de Baxi TXM bevinden zich de wekelijkse programmering en de compensatie van de omgevingstemperatuur, die automatisch de temperatuur in huis aanpast op basis van de externe weersomstandigheden. Dit zorgt voor een constante thermische comfort, terwijl het energieverbruik wordt geoptimaliseerd. Bovendien biedt de thermostaat een flexibele installatie, die kan worden geconfigureerd als een modulerend apparaat of in ON/OFF modus, waardoor het compatibel is met een breed scala aan verwarmingssystemen, zelfs diegene die het R-Bus-protocol niet gebruiken.

Een andere opvallende eigenschap is de personaliseringscapaciteit via applets. Deze kleine applicaties maken het mogelijk om acties te automatiseren op basis van de door de gebruiker gedefinieerde voorwaarden, bijvoorbeeld:

  • Een melding of e-mail verzenden wanneer de vorstbeschermingsmodus wordt geactiveerd.
  • De gewenste temperatuur automatisch aanpassen wanneer de gebruiker zich binnen of buiten een specifieke geografische zone bevindt.
  • Een vooraf gedefinieerd programma activeren wanneer men in de buurt van huis is of wanneer de buitentemperatuur een bepaalde drempel overschrijdt.
  • Een widget gebruiken om de temperatuur met één druk op de knop aan te passen.

Deze geavanceerde functies stellen de Baxi TXM in staat om perfect aan te passen aan de levensstijl van de gebruiker, wat niet alleen comfort biedt, maar ook een grotere efficiëntie in het energieverbruik.

Technische specificaties:

  • WiFi-connectiviteit: Afstandsbediening via de Heat Connect app.
  • Compatibiliteit met ketels: Compatibel met Baxi-ketels die het R-Bus protocol gebruiken (Victoria Condens, Argenta Condens, Platinum BC iPlus, Platinum BC iPlus V200 en Platinum BC iMax).
  • Bedieningsmodi: Modulerend en ON/OFF.
  • Wekelijkse programmering: Temperatuurinstellingen in verschillende tijdsblokken.
  • Bidirectionele controle: Gegevensoverdracht over de status van de ketel.
  • Afstandsbeheer: Mogelijkheid om aan/uit en temperatuurinstellingen vanaf elke locatie met internetverbinding te beheren.
  • Gebruikspersonalizatie: Automatisering van acties via applets.
  • Vereisten: Router met WiFi-verbinding, smartphone of tablet met internettoegang, bekabelde installatie tussen thermostaat en ketel.

Installatie en compatibiliteit:

De Baxi TXM is eenvoudig te installeren en kan perfect worden geïntegreerd met de genoemde ketelmodellen. Voor de werking is een bekabelde verbinding tussen de thermostaat en de ketel vereist, evenals een WiFi-netwerk in huis om de functies voor afstandsbediening mogelijk te maken.

Deze thermostaat is ontworpen met het oog op efficiëntie en comfort, en biedt volledige controle over de verwarmings- en koelsystemen in huis. Bovendien zorgt de mogelijkheid om gegevens in real-time via internet te verzenden ervoor dat de gebruiker altijd op de hoogte is van de status van zijn verwarmingssysteem, waardoor zowel de prestaties als het energieverbruik worden geoptimaliseerd.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7652308
SKU
CROFA41BB96
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi