Baxi TX 1200 bedrade ruimte thermostaat met referentie 7216910 van het merk BAXI
Baxi TX 1200 bedrade ruimte thermostaat met referentie 7216910 van het merk BAXI
Baxi TX 1200 bedrade ruimte thermostaat met referentie 7216910 van het merk BAXI
BAXI

Baxi TX 1200 bedrade ruimte thermostaat

REF
7216910
(0)
+54
65.30 €
65,30 €
114,95 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi TX 1200 bedrade kamerthermostaat biedt programmeerbare controle over verwarming en koeling met handmatige en automatische modi. Het biedt wekelijkse programmering en energiebesparende functies.
  • Wekelijkse programmering en comfort/eco modi.
  • Antivriesfunctie en vakantiemodus.
  • Voeding met 2 alkalinebatterijen.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Baxi TX 1200 bedrade ruimte thermostaat

De bedrade Baxi TX 1200 omgevingsthermostaat, referentie 7216910, is een effectieve en veelzijdige oplossing voor de controle van verwarmings- en koelsystemen in woningen of commerciële ruimtes. Deze programmeerbare thermostaat is ontworpen om een nauwkeurige temperatuurregeling te bieden, aangepast aan de behoeften van de gebruiker door middel van geavanceerde functies en aanpasbare programmeermogelijkheden. Met zijn intuïtieve en functionele ontwerp biedt de Baxi TX 1200 een eenvoudige bediening, zowel in handmatige als automatische modus, wat zorgt voor optimaal thermisch comfort en energiebesparing op lange termijn.

Programmeermogelijkheden en flexibiliteit

De Baxi TX 1200 stelt de gebruiker in staat om te kiezen tussen twee vooraf gedefinieerde temperatuurmodi: comfort en economisch, die het systeem aanpassen aan de voorkeuren voor comfort of energie-efficiëntie. Deze optie is perfect om het klimaatbeheersingssysteem aan te passen aan de dagelijkse routines, zodat de ruimtes altijd op de juiste temperatuur zijn zonder energie te verspillen.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze thermostaat is de wekelijkse programmering, die vijf vooraf ingestelde programma's en één door de gebruiker aanpasbaar programma omvat. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om het verwarmings- of koelsysteem aan te passen aan het gebruikspatroon, waardoor de energiebesparing wordt gemaximaliseerd wanneer het niet nodig is om een hoge temperatuur te handhaven, zoals 's nachts of tijdens werktijden.

Handmatige, automatische modus en speciale functies

De thermostaat kan functioneren in handmatige of automatische modus, waardoor de gebruiker de vrijheid heeft om de temperatuur in real-time te regelen of het systeem het vooraf ingestelde programma te laten volgen. Bovendien bevat het geavanceerde functies zoals:

  • Vakantiefunctie: Hiermee kan de thermostaat worden ingesteld voor lange periodes van afwezigheid, waarbij de temperatuur op een minimaal niveau wordt ingesteld of het systeem volledig wordt uitgeschakeld.
  • Vorstbeschermingsfunctie: Activeert het systeem als de temperatuur onder de 5°C daalt, waardoor bevroren leidingen worden voorkomen en de installatie wordt beschermd tijdens de koudste maanden.

Deze functies zorgen ervoor dat het verwarmings- of koelsysteem altijd efficiënt is, zelfs wanneer de gebruiker niet thuis is of op vakantie is.

Gebruiksgemak en batterijwissel

De Baxi TX 1200 wordt gevoed door 2 alkalinebatterijen, en is ontworpen zodat de batterijwissel de programmering van de thermostaat niet beïnvloedt, wat ervoor zorgt dat de ingestelde configuraties intact blijven, zelfs bij het vervangen van de batterijen. Dit ontwerp voorkomt de noodzaak om het apparaat opnieuw te programmeren elke keer dat de batterijen worden vervangen, wat zorgt voor een onderbrekingsvrije ervaring.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • Wekelijkse programmering: Aanpassing van het systeem voor elke dag van de week met vijf vooraf ingestelde programma's en één aanpasbaar programma.
  • Comfort- en economische modi: Selectie tussen twee temperatuur niveaus afhankelijk van de behoeften voor comfort of energiebesparing.
  • Vorstbeschermingsfunctie: Beschermt het systeem als de temperatuur onder de 5°C daalt.
  • Vakantiefunctie: Past de temperatuur aan of schakelt het systeem uit tijdens lange periodes van afwezigheid.
  • Voeding via alkalinebatterijen: Behoudt de programmering zelfs tijdens de batterijwissel.

Technische gegevens

  • Bedrijfsmodi: Verwarming en Koeling.
  • Programmering: Wekelijks met 5 vooraf ingestelde programma's en 1 door de gebruiker te definiëren programma.
  • Speciale functies: Vakantiefunctie, vorstbeschermingsfunctie (t < 5°C).
  • Voeding: Werkt met 2 alkalinebatterijen.
  • Batterijwissel: De programmering gaat niet verloren bij het vervangen van de batterijen.

Installatie en onderhoud

De Baxi TX 1200 is ontworpen voor eenvoudige installatie in bedrade verwarmings- en koelsystemen, waardoor het compatibel is met een breed scala aan huishoudelijke en commerciële installaties. De duidelijke en intuïtieve interface maakt het gebruik ervan gemakkelijk voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Het onderhoud van de thermostaat is minimaal, en dankzij de voeding via alkalinebatterijen is de werking stabiel en betrouwbaar.

De batterijwissel is een eenvoudig proces dat de werking van het systeem niet onderbreekt en geen herprogrammering vereist, wat de complicaties voor de gebruiker tot een minimum beperkt.

Uitgelichte voordelen:

  • Volledige controle over het systeem: Past de temperatuur aan op basis van de behoeften van de gebruiker met comfort- en economische modi.
  • Energiebesparing: De wekelijkse programmering en de Eco-functie optimaliseren het energieverbruik.
  • Bescherming tegen kou: De vorstbeschermingsfunctie zorgt ervoor dat het systeem automatisch wordt geactiveerd als de temperatuur te laag wordt.
  • Gebruiksvriendelijk: De intuïtieve interface en de batterijwissel zonder verlies van programmering maken het gebruik eenvoudig.

Toepassingen

De Baxi TX 1200 thermostaat is ideaal voor woningen en kantoren die op zoek zijn naar een programmeerbare en efficiënte oplossing voor de controle van verwarmings- en koelsystemen. Het is perfect voor degenen die het energieverbruik willen optimaliseren en het comfort in huis willen behouden, dankzij de geavanceerde functies zoals de vakantiefunctie en de vorstbeschermingsfunctie. De mogelijkheid om de instellingen te programmeren en aan te passen maakt het een veelzijdige optie voor elke ruimte die een nauwkeurige temperatuurregeling vereist.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7216910
SKU
CRO63CC3298
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi