Downlight LED RS061B G2 LDNR LED5-36/830 PSR II WH met referentie 33125900 van het merk PHILIPS
Downlight LED RS061B G2 LDNR LED5-36/830 PSR II WH met referentie 33125900 van het merk PHILIPS
PHILIPS

Downlight LED RS061B G2 LDNR LED5-36/830 PSR II WH

REF
33125900
(0)
+16
19.30 €
19,30 €
24,97 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Philips RS061B LED downlight van 6 W biedt 500 lm met warm licht van 3000 K. Efficiënt met 83 lm/W, een stralingshoek van 36°, en bescherming IP20, is het ideaal voor binnengebruik. Discreet wit ontwerp, dimbaar en veiligheid Klasse II.
  • 500 lm, 6 W, 3000 K (warm wit).
  • Stralingshoek van 36° en bescherming IP20.
  • Efficiëntie van 83 lm/W, veiligheid Klasse II.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Downlight LED RS061B G2 LDNR LED5-36/830 PSR II WH

De Philips RS061B G2 LDNR LED5-36/830 PSR II WH, referentie 33125900, is een energiezuinige verlichtingsoplossing ontworpen voor binnen toepassingen. Dit downlight combineert een discreet en elegant ontwerp met geavanceerde LED-technologie om hoogwaardige verlichting te bieden met een laag energieverbruik. Met een lichtstroom van 500 lumen, een vermogen van 6 W en een lichtopbrengst van 83 lm/W, is dit product ideaal voor degenen die op zoek zijn naar efficiënte en energiezuinige verlichting in residentiële, commerciële of professionele omgevingen.

Toepassingen:

Dit LED-downlight is geschikt voor een breed scala aan binnen toepassingen, waaronder:

  • Residentiële verlichting: Perfect voor installatie in plafonds van keukens, gangen, woonkamers en slaapkamers, en biedt een warme en aangename verlichting van 3000 K.
  • Kantoren en commerciële ruimtes: Biedt nauwkeurige en efficiënte verlichting, ideaal voor het creëren van comfortabele en goed verlichte omgevingen in werkruimtes, kantoren of winkels.
  • Hotels en restaurants: Het discrete ontwerp en het warme licht maken het ideaal voor het creëren van gezellige omgevingen in hotels, restaurants en andere gastvrijheidsruimtes.

Voordelen van het product:

  • Energie-efficiëntie: Met een nominale wattage van slechts 6 W en een lichtopbrengst van 83 lm/W, biedt de Philips RS061B aanzienlijke energiebesparingen in vergelijking met andere traditionele verlichtingsoplossingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor degenen die hun energiekosten willen verlagen zonder in te boeten op de lichtkwaliteit.
  • Warme en comfortabele verlichting: De kleurtemperatuur van 3000 K biedt een warm wit licht, ideaal voor het creëren van gezellige en ontspannende omgevingen. Dit type licht is bijzonder geschikt voor residentiële en commerciële omgevingen waar een warmere en comfortabelere sfeer gewenst is.
  • Nauwkeurige lichtverdeling: De stralingshoek van 36° zorgt voor een nauwkeurige verdeling van het licht, waardoor het kan worden gericht op specifieke gebieden en architectonische of decoratieve elementen kan accentueren. Dit maakt het ideaal voor accentverlichting in woonkamers of commerciële ruimtes.

Technische kenmerken:

  • Lichtstroom: 500 lm, wat zorgt voor adequate verlichting voor een verscheidenheid aan binnen toepassingen.
  • Lichtopbrengst: Met 83 lm/W is dit downlight een energiezuinige optie voor degenen die hun energieverbruik willen verminderen.
  • Kleurtemperatuur: 3000 K, die een warme en uitnodigende verlichting genereert, perfect voor binnenomgevingen waar comfort en ontspanning gewenst zijn.
  • IP20-bescherming: Geschikt voor gebruik binnenshuis, het downlight is beschermd tegen per ongeluk contact met de vingers, wat de veiligheid bij plafondinstallaties garandeert.
  • Bouwmaterialen: Het lichaam van het downlight is gemaakt van een combinatie van metaal en kunststof, met een heldere polycarbonaat diffuser die helpt om het licht gelijkmatig en zonder verblinding te verspreiden.

Aanvullende voordelen:

  • Discreet ontwerp: Met een diameter van 68 mm heeft dit downlight een compact en minimalistisch ontwerp dat gemakkelijk in elk type plafond kan worden geïntegreerd, en zorgt voor effectieve verlichting zonder te veel visuele ruimte in te nemen.
  • Veiligheid Klasse II: Het downlight heeft een Klasse II veiligheidsbescherming, wat betekent dat het is ontworpen voor een veilige installatie zonder aarding, wat de montage in een breed scala aan omgevingen vergemakkelijkt.
  • Mechanische weerstand IK03: Het niveau van impactbestendigheid IK03 zorgt ervoor dat het downlight lichte stoten (0.3 J) kan weerstaan, wat het geschikt maakt voor omgevingen waar het kan worden blootgesteld aan kleine impact tijdens installatie of dagelijks gebruik.
  • AC C13 voedingsconnector: Het downlight wordt geleverd met een C13 voedingsconnector, wat de installatie in conventionele elektrische systemen vergemakkelijkt zonder de noodzaak van adapters of aanvullende aanpassingen.

Aanvullende specificaties:

  • Afmetingen: Met een installatiediameter van 68 mm is de Philips RS061B compact en gemakkelijk te integreren in verschillende soorten plafonds en structuren.
  • Materiaal: Het is gemaakt van metaal en kunststof, wat het lichtgewicht en duurzaam maakt, terwijl de polycarbonaat diffuser zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling zonder te verblinden.
  • Vermogen en efficiëntie: De nominale wattage van 6 W biedt een hoge lichtopbrengst, waardoor een krachtige en energiezuinige verlichting ontstaat die gemakkelijk traditionele, minder efficiënte verlichtingsoplossingen kan vervangen.

Energiebesparing:

Dankzij de efficiëntie van 83 lm/W en het lage verbruik van 6 W, biedt dit LED-downlight aanzienlijke energiebesparingen in vergelijking met conventionele verlichtingssystemen. Dit maakt het een ideale keuze voor projecten die meerdere lichtpunten vereisen, aangezien het het elektriciteitsverbruik en de operationele kosten op lange termijn aanzienlijk vermindert.

Technische kenmerken
Fabrikant
PHILIPS
Referentie
33125900
SKU
PHI58BB5653
Object
Lamp
Diameter
80 mm
Nominaal vermogen
6 W
Lumen
500 lm
Beschermingsgraad
IP20
Kleur
Wit
Levensduur
35 H
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi