Huishoudelijke ontkalker ATH COMPACT-700 20 liter met referentie 303279 van het merk ATH
Huishoudelijke ontkalker ATH COMPACT-700 20 liter met referentie 303279 van het merk ATH
ATH

Huishoudelijke ontkalker ATH COMPACT-700 20 liter

REF
303279
(0)
+751
908.00 €
908,00 €
1.604,46 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De ATH COMPACT-700 waterontharder van 20 liter verwijdert de hardheid van water door middel van ionenuitwisseling met een compact ontwerp. Ideaal voor huishoudelijk gebruik, met volumetrische controle en programmeerbare automatische regeneratie.
  • Capaciteit van 120 ºHfxm3 voor zachter water.
  • Volumetrische controle op waterverbruik.
  • Compact, met eenvoudige programmering van regeneratie.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 30 oktober.
Meer over het product

Informatie over Huishoudelijke ontkalker ATH COMPACT-700 20 liter

De ATH COMPACT-700 huishoudelijke waterontharder van 20 liter, referentie 303279, is een efficiënte en compacte oplossing die is ontworpen om de hardheid van water te verwijderen via een ionenwisselsysteem. Deze waterontharder is speciaal bedoeld voor huishoudelijk gebruik en verbetert de waterkwaliteit in huizen waar hardheid een veelvoorkomend probleem is. Dankzij het compacte ontwerp en de hoogwaardige materialen garandeert de ATH COMPACT-700 een efficiënte, duurzame en onderhoudsvriendelijke werking.

Efficiëntie in waterbehandeling: De ATH COMPACT-700 is uitgerust met een ionenwisselsysteem dat calcium- en magnesiumionen verwijdert, die verantwoordelijk zijn voor de hardheid van water. Dit proces verbetert de waterkwaliteit en verlengt de levensduur van huishoudelijke apparaten, leidingen en verwarmingssystemen door de ophoping van kalkaanslag te voorkomen. Met een capaciteit van 120 ºHfxm3 is dit model ideaal voor huishoudens met een gematigd waterverbruik en garandeert het een continue levering van zacht water.

De waterontharder kan een maximale doorstroming van tot 1,6 m3/h behandelen, wat zorgt voor een adequate prestatie om te voldoen aan de waterbehoeften van een gezin. Bovendien varieert de regeneratiecyclus afhankelijk van de hardheid van het water: bij 30ºHf kan de cyclus tussen regeneraties tot 4 m3 bedragen, terwijl bij 50ºHf en 70ºHf de cyclus respectievelijk 2,4 m3 en 1,71 m3 is. Dit betekent dat het systeem zijn prestaties aanpast op basis van het hardheidsniveau, wat bijdraagt aan een efficiënte benutting van de middelen.

Compact ontwerp en duurzame materialen: De ATH COMPACT-700 is ontworpen met een kast van geblazen polyethyleen, wat zorgt voor een hoge weerstand en duurzaamheid, terwijl de fles is vervaardigd uit versterkt polyester met glasvezel, wat extra robuustheid en betrouwbaarheid aan het systeem toevoegt. De binnenbekleding van de fles is gemaakt van voedselveilig P.E., wat de veiligheid van het behandelde water voor menselijke consumptie waarborgt.

De automatische klep 255/700, gemaakt van NORYL, is bovenop de waterontharder gemonteerd, wat een efficiënte controle van het onthardingssysteem mogelijk maakt. Deze klep is verbeterd met een herontworpen nokkenas, wat zorgt voor een grotere robuustheid en duurzaamheid in de tijd. Bovendien past het ingebouwde mengapparaat de resterende hardheid van het water aan, zodat de gebruiker het niveau van waterzachtheid naar wens kan personaliseren.

Geavanceerde programmering en controle: De ATH COMPACT-700 waterontharder is uitgerust met de LOGIX-serie programmeur, een geavanceerd controlesysteem dat de werking en afstelling van het apparaat vergemakkelijkt. Deze programmeur biedt drie instelniveaus voor het regeneratiemiddel, die kunnen worden ingesteld op basis van de behoeften van de gebruiker: Hoog (200 gr/l), Standaard (130 gr/l) en Laag (40 gr/l). Deze flexibele controle maakt het mogelijk om het zoutverbruik bij elke regeneratie te optimaliseren.

Het systeem werkt volledig automatisch, gebaseerd op het verbruikte watervolume, dankzij de volumetrische controle. Bovendien heeft de gebruiker de mogelijkheid om de frequentie van regeneratie in te stellen op cycli van 1 tot 99 dagen, wat een hoog niveau van personalisatie en efficiëntie in het gebruik van de waterontharder biedt.

Duurzaamheid en veiligheid: De ATH COMPACT-700 waterontharder wordt geleverd met een ingebouwde batterij die een operationele reserve van maximaal 8 uur garandeert in geval van stroomuitval, zodat de klok en de kalender van het systeem correct blijven functioneren. De ionenwisselhars die in het systeem wordt gebruikt, is voedselveilig, wat zorgt voor optimale prestaties en de veiligheid van het behandelde water.

De aansluiting gebeurt via een 1” mannelijke koppeling in NORYL, een materiaal dat zeer bestand is tegen corrosie en hoge druk. Het systeem is compatibel met natriumchloride zout in de vorm van korrels of tabletten, een regeneratiemiddel van hoge zuiverheid dat een effectieve regeneratie van de harsen garandeert, waardoor de optimale prestaties van de waterontharder in de loop van de tijd behouden blijven.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Harscapaciteit: 20 liter.
  • Interne capaciteit: 120 ºHfxm3.
  • Maximale doorstroming: 1,6 m3/h.
  • Cyclus tussen regeneraties: 4 m3 (30ºHf), 2,4 m3 (50ºHf), 1,71 m3 (70ºHf).
  • Werkdruk: 2,5-8 bar.
  • Optimale druk: 3,5-4,5 bar.
  • Aansluiting: 1” mannelijke koppeling in NORYL.
  • Werktemperatuur: 0-35 ºC.
  • Elektrische voeding: 220V-12V (transformator inbegrepen).
  • Peso y dimensiones: 843 mm hoog, 1.385 mm breed en 523 mm diep.

Toepassingen en voordelen: De ATH COMPACT-700 is een efficiënte oplossing voor wie de waterkwaliteit in hun huis wil verbeteren, en beschermt hun huishoudelijke apparaten en verwarmingssystemen tegen schade door kalk. Het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie maken het ideaal voor elke woonruimte. Bovendien kan de gebruiker dankzij de personalisatiecapaciteit het niveau van waterzachtheid aanpassen aan zijn specifieke behoeften, wat de dagelijkse gebruikservaring verbetert.

De 20 liter ATH COMPACT-700 waterontharder is een compacte en efficiënte oplossing voor het verwijderen van de hardheid van water in huishoudelijke toepassingen. Met een robuust ontwerp, eenvoudige controle via de LOGIX-serie programmeur en een capaciteit van 120 ºHfxm3, garandeert dit apparaat optimale en duurzame prestaties. De volumetrische controle en de compatibiliteit met regeneratiemiddelen van hoge zuiverheid maken het een ideale keuze voor elk huishouden dat de waterkwaliteit wil verbeteren, de slijtage van huishoudelijke apparaten wil verminderen en te allen tijde van zachter water wil genieten.

Technische kenmerken
Fabrikant
ATH
Referentie
303279
SKU
ATH40DE8BE5
Object
Ontkalker
Spanning
220-12 V
Werktemperatuur
0,00 - 35,00 °C
Minimale druk
2,5 bar
Maximale druk
8 bar
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi